Eten met gemak

Mirjam van Duijnhoven

Welkom op mijn bestelpagina! Hier kunt u eenvoudig uw maaltijden online bestellen. Bestelt u liever uw maaltijden via de menulijst of telefonisch? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met mij op via 0499-820 420 of mirjam@etenmetgemak.nl.

Mirjam van Duijnhoven

Over Mirjam

Hallo, ik ben Mirjam van Duijnhoven, 53 jaar en ben 28 jaar getrouwd met Henk. Samen hebben wij 3 kinderen: Iris (25), Nori (23) en Bart (20)

Mijn ouders zijn 90 en 92 jaar en ik vind het van belang dat ze goed, gezond en lekker eten. Het zelf samen stellen van een menu is ook belangrijk voor zowel jonge mensen als oude mensen en dit alles vind ik bij Eten met Gemak.

Ik geniet van contact met mensen onderhouden en steek graag een helpende hand uit. De combinatie van bezorgen, contact met mensen en administratie bijhouden is voor mij genoeg om er vol enthousiasme in te gaan.

Voor gezinnen waarvan ouders een drukke baan hebben zijn de maaltijden een goede oplossing. Maar ook voor alleenstaanden en iedereen die snel en lekker wil eten kan bij mij terecht.

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we kijken wat Eten met Gemak voor u kan betekenen.

Hopelijk tot snel.

Groet,
Mirjam